3 Aralık 2015 Perşembe

Rustik Düğün Teması

                                                   *

Ekşisözlüğe göre Rustik; bozulmamış, doğal olan, işlenmemiş anlamlarına geliyor. Bu temanın yurt dışındaki örneklerini incelediğimizde de karşımıza bildiğimiz bizdeki köy düğünleri ile kır düğünlerinin bir karışımı çıkıyor. Fotoğraflara bakıp böyle köy düğünü mü olur demeyin. Sonuçta her akım günümüze uyarlanıyor ve her kültürün köy yaşamı farklı.

Doğa, ahşap masalar, ağaçlara asılmış fenerler, ahşap fıçılar... Yurt dışındaki düğünleri incelediğimizde rustik temanın temellerini bunlar oluşturuyor. Bu temanın şöyle güzel bir tarafı var; eğer katılımcı sayınız fazla değilse düğününüzü kendiniz organize edebilirsiniz. "Kendin Yap" projeleriyle basit ve eğlenceli bir şekilde düğününüzü renklendirebilirsiniz.

Diğer temalara ve lüks düğünlere nazaran çok daha sıcak ve samimi bir ortamı olan rustik düğünler, açık alanlarda olduğu kadar kapalı alanlar için de tercih edilen bir tema. 

Samimi ve aile arasında bir düğün planlıyorsanız ve bu; bahar-yaz aylarına denk geliyorsa bu tema mutlaka göz atılacaklar listenizde olmalı.

Bu tema ile uyum sağlayacak saç ve tırnak yazılarına göz atın.




*


                                                         ***
                                                   ****
*****
                                                          ******
                                                                *******







1) via weddingplusplus
2) via rusticweddinchic
3) via rusticweddinchic
4) via brides
5) via planningaweddingtips
6) via oncewed
7)viaweddingplannerssingapore


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder